woensdag 28 november 2012

Inloggen weer gelukt

Het is even een tijdje stil geweest. En ik had een prima smoes voorhanden; het lukte me gewoonweg niet meer om in te loggen. Allerlei (om)wegen geprobeerd maar iedere poging mislukte. Natuurlijk vond ik dat helemaal niet erg. Daar zal ik eerlijk in zijn.
Ik had ook behoefte aan stilte. Even geen stukjes meer schrijven. Zinloze bezigheid. Wie zit daar op te wachten? Waarover moet ik schrijven? Kan ik nog iets schrijven wat niet al eerder is gezegd door mij of een ander.
Is het nodig om altijd maar origineel te zijn vraag ik mij nu af. En voor wie ik het doe is toch ook niet belangrijk. Als ik zin heb om een stukje te schrijven, dan doe ik dat toch lekker. Voor mezelf.
Blijkt het vandaag ineens heel simpel te zijn om in te loggen. Gewoon mijn password veranderd. Voor de zoveelste keer, dat wel. Ach, het zal ook allemaal wel. Ik begin gewoon weer opnieuw. Ook al heb ik niets te melden. Ach, moet dat dan?