maandag 2 april 2012

Pure verveling

Misschien is het wispelturigheid. Vijf maal op een dag je blog opnieuw ontwerpen. Maar het zit zo; de twijfel is toegeslagen. Er zijn zoveel mogelijkheden, en ik wil ze allemaal bekijken. Heb ik dan niets beters te doen? Dat antwoord moet ik je schuldig blijven. Er zijn wel andere dingen die ik zou kunnen doen ja. De was opvouwen. Solliciteren naar een baan waarvoor ik wel wordt betaald, het arrangement van een nieuw liedje bestuderen, de voortuin onkruidvrij maken (de buren blij maken), het speelgoed van de kinderen opruimen (zinloos natuurlijk), een rondje hardlopen (maar daar word ik moe van) of de badkamer soppen. Maar wat is beter? Dit kwam in me op. Geen idee waarom ik de drang had om mijn blog van een nieuw jasje te voorzien. En wie leest mijn blog eigenlijk?
Het is de verveling die is toegeslagen. Verveling leidt wel vaker tot geniale ingevingen. Maar dat hoeft niet. Afwachten dus maar.