maandag 10 oktober 2011

Twijfelen

Vanmorgen toen ik wakker werd, nam ik me met frisse moed voor om de badkamer te gaan schrobben. Leuk klusje voor zo'n winderige en druilerige dag als vandaag. Koffie heb ik inmiddels al gedronken en ik ben ook al een keer op mijn handen gaan staan. Waar wacht ik dan nog op? Naast mij staat een groene emmer met schoonmaakmiddelen geduldig te wachten. Maar ik voel weerstand in mijn lijf. Eigenlijk heb ik meer zin om te lummelen. Ach, misschien moet ik nog maar een keer een handstand doen. En dan de billie-billie-dans. Keihard meezingen op muziek van The Doors, alle ramen openzetten en de frissen lucht opsnuiven. Of een ontspanningsoefening doen. Lekker even mediteren. Maar daar val ik vaak van in slaap. Vermoeiend hoor, dat niet kunnen besluiten wat ik zal gaan doen. Ik ga maar weer eens koffie drinken.